Postbus 37012
3005 LA Rotterdam
t 06-14787939
info@hollandshandelen.nl

Hollands Handelen

Het geheel groter is dan slechts de som der delen. Juist daarom is Hollands Handelen niet gespecialiseerd in één van de vele facetten uit het marketing of communicatievakgebied. Marketing, Evenementen, Reclame en Communicatie zijn één geheel en Hollands Handelen kiest steeds voor een integrale benadering. Hiermee krijgen onze klanten steeds de juiste oplossing vanuit alle perspectieven.

We richten ons op organisaties uit verschillende branches. Profit en non-profit, dwars door alle markten heen verzorgen we alles wat nodig is: van advies tot implementatie, van de ontwikkeling van een huisstijl tot een bruisend evenement. Wij bewaken het geheel, onze specialisten zorgen voor de invulling die bij de opdracht past. Ook wanneer u zoekt naar een inspirerende spreker met een heldere visie op het marketing- en communicatievak kunt u bij Holland Handelen terecht. En of u nu voor een deel komt, of voor de geïntegreerde aanpak: de koffie staat altijd klaar!

Bent u op zoek naar een tijdelijke aanvulling van uw team, een (interim) strateeg of moet er een gecompliceerde klus geklaard: een mailtje of telefoontje is de eerste stap naar de oplossing! 

©2008- Hollands Handelen contact disclaimer sitemap                      Inloggen